AmouageSunshine Eau de Parfum pentru bărbați

4×
Amouage Sunshine Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Sunshine Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
1.466RON

1.466,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU3525 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Amouage Sunshine
Compoziție

Apa de parfum pentru bărbați Amouage Sunshine vă arată cât de amețitoare poate fi combinația contrastantă dintre senzualitate și prospețime. Acest parfum ușor retro, dar mai ales foarte stilat, va deveni raza dvs. caldă de soare la flacon, care vă binedispune în fiecare zi.

  • un parfum picant, cu tonuri aromatice
  • un parfum universal, perfect în orice situație
  • formează pereche cu apa de parfum pentru femei Amouage Sunshine

Compoziția parfumului
Parfumul Amouage Sunshine creează efectul cald al razelor de soare pe piele, printr-o combinație de imortele, cu brandy de portocale și bergamotă. Umbra contrastantă este formată din tonuri adânci, de vanilie și de fasole tonka. Acordurile ierboase de lavandă, de salvie și de ienupăr dau impresia aerului aromat de la malul mării.

Povestea parfumului
Caracterul parfumului transpare deja din aspectul flaconului. Însorita compoziție este reflectată de imaginea soarelui pe fața sticlei de un galben solar, unde razele aurii, combinate cu logo-ul Amouage, aduc parfumul la perfecțiunea absolută.

Compoziție completă

ALCOOL DENAT, PARFUM, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, CITRAL Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lavanda, portocala, imortela, brandy
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
boabe de ienupar, salvie, bergamota
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cedru, tonka
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Sunshine4