Amouage Opus V

eau de parfum unisex 100 ml

Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Amouage Opus V eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
725RON

Cod: AMU0171 | 5 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Amouage Opus V
100 ml | 725RON

Descriere parfum Amouage Opus V

Amouage Opus V este un parfum oriental floral, pentru bărbați și femei, cu o fațetă lemnoasă și catifelată. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este interesantă, inovatoare, atemporal clasică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Apa de parfum Opus V face parte din colecția de lux a brandului Amouage. Library Collection cuprinde zeci de parfumuri, create ca o aventură parfumată dincolo de timp, care nu ține cont de tendințele modei actuale. Fiecare dintre parfumurile magnifice ale acestei colecții, care celebrează integritatea, originalitatea și măiestria, este inspirat de amintiri și din repere importante, de pe parcursul vieții umane. Apele de parfum Opus sunt etichetate cu „coduri“ de la I la X, sugerând statutul acestora ca o realizare completă, în cadrul colecției mai mari. Toate sfidează clasificarea convențională, trecând dincolo de genuri și permițându-i celui care-l folosește să-și creeze propria poveste unică. Parfumurile Library Collection sunt un omagiu poetic adus artei de a trăi.

Amouage Opus V este un parfum minunat, plin de imaginație și inspirat din fragmentarea vieții contemporane, cauzată de modul în care se diseminează prin Internet cunoștințele și informațiile. Această incredibilă capodoperă neoclasică debutează cu tonuri de iris și de rom, de o frumusețe sălbatică. În inima parfumului percepem note de trandafir, de iasomie și de iris. Baza parfumului este formată din notele de agar-agar și zibetă, cu tonuri de lemn uscat. Compoziția absolut genială și perfect echilibrată a parfumului Amouage Opus V întruchipează perfect abordarea clasică a unei combinații noi și inovatoare.

Apa de parfum Amouage Opus V este apreciată de bărbații și de femeile care preferă aromele cu adevărat originale și absolut atemporale. Îi va atrage pentru totdeauna pe cei care iubesc parfumurile floral lemnoase cu bază orientală și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Opus V este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Celui care-l folosește îi conferă o notă de stil atemporal, în timp ce unicitatea sa atrăgătoare îl ajută să iasă în evidență.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Opus V, cu o atrăgătoare formă rotunjită, cu o superbă culoare deschisă și mată și cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta de culoare deschisă, extrem de elegantă și sofisticată prin simplitate, cu elemente în stil sigiliu.

Amouage Opus V - un parfum inovator și clasic atemporal, inspirat din influența mijloacelor de comunicație moderne asupra răspândirii cunoașterii.

Compoziție

Note baza
agar, lemn uscat, zibeta
Note inima
iasomie, iris, trandafir
Note varf
radacina de iris, rom
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.