Amouage Opus IVeau de parfum unisex

2×
Amouage Opus IV eau de parfum unisex
Amouage Opus IV eau de parfum unisex
Livrare gratuită
1.645RON

Economisiți 56%
100 ml
719RON

Cod: AMU0170 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.01.2020
Ridicare personală
marți 28.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Amouage Opus IV
Compoziție

Amouage Opus IV este un parfum balsamic aromat pentru bărbați și femei, cu o fațetă caldă și picantă. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este inventivă, plină de inspirație, atemporal clasică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Apa de parfum Opus IV face parte din colecția de lux a brandului Amouage. Library Collection cuprinde zeci de parfumuri, create ca o aventură parfumată dincolo de timp, care nu ține cont de tendințele modei actuale. Fiecare dintre parfumurile magnifice ale acestei colecții, care celebrează integritatea, originalitatea și măiestria, este inspirat de amintiri și din repere importante, de pe parcursul vieții umane. Apele de parfum Opus sunt etichetate cu „coduri“ de la I la X, sugerând statutul acestora ca o realizare completă, în cadrul colecției mai mari. Toate sfidează clasificarea convențională, trecând dincolo de genuri și permițându-i celui care-l folosește să-și creeze propria poveste unică. Parfumurile Library Collection sunt un omagiu poetic adus artei de a trăi.

Amouage Opus IV este un parfum minunat și extrem de imaginativ, creat în scopul extinderii unei conștiințe specifice și în sprijinul unei cauze bune. Din decembrie 2010 până în aceeași lună a anului următor, marca Amouage a alocat 50 % din profiturile obținute din vânzarea parfumului Opus IV programului din Oman pentru combaterea HIV/SIDA (National HIV/AIDS Prevention and Control Program in Oman). Parfumierul de renume Jacques Flori este cel care a creat a patra bijuterie din gama Library Collection, un parfum clasic atemporal, născut din arta antică a adevăraților maeștri parfumieri.

Compoziția parfumată Amouage Opus IV debutează cu tonuri vii și luminoase de ulei de coriandru, de lămâie, de mandarine și de grepfrut. Inima parfumului conține note de elemi, de nucșoară, de chimen, de măceșe, de petale de trandafir și de violete. La baza parfumului Opus IV se află o tentă de laudanum. Mesajul parfumului plin de inspirație și imaginativ Opus IV este de a răspândi cunoașterea și de a combate ignoranța. Compoziția imaginativă și absolut echilibrată întruchipează perfect sensul profund și speranța.

Apa de parfum Amouage Opus IV este apreciată de bărbații și de femeile care preferă aromele cu sens profund și absolut atemporale. Îi va atrage pentru totdeauna pe cei care iubesc parfumurile aromatice cu note calde și picante și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Opus IV este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Latura caldă a parfumului iese însă cel mai mult în evidență în anotimpul rece. Celui care-l folosește îi conferă o notă de stil atemporal, în timp ce unicitatea sa plină de înțelesuri adânci îl ajută să iasă în evidență.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Opus IV, cu o atrăgătoare formă rotunjită, cu o superbă culoare deschisă și mată și cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta de culoare deschisă, extrem de elegantă și sofisticată prin simplitate, cu elemente în stil sigiliu.

Amouage Opus IV - un parfum clasic atemporal, cu un mesaj plin de semnificații.

Compoziție

Note varf
ulei de coriandru, lamaie, mandarina
Note inima
maces, ulei esențial de Elemi, cardamom, frunze de violete, trandafir, chimion
Note baza
galeopsis ladanum
Grupe de parfumuri
picante, aromatice

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Opus IV