Amouage Opus III

6×
Amouage Opus III
Amouage Opus III
Livrare gratuită
100 ml
1.481RON

Cod: AMU0169 | 2 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 04.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descriere parfum Amouage Opus III
Compoziție

Amouage Opus III este un parfum oriental floral, pentru bărbați și femei, cu o fațetă catifelată. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este plină de viață, atemporal clasică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Apa de parfum Opus III face parte din colecția de lux a brandului Amouage. Library Collection cuprinde zeci de parfumuri, create ca o aventură parfumată dincolo de timp, care nu ține cont de tendințele modei actuale. Fiecare dintre parfumurile magnifice ale acestei colecții, care celebrează integritatea, originalitatea și măiestria, este inspirat de amintiri și din repere importante, de pe parcursul vieții umane. Apele de parfum Opus sunt etichetate cu „coduri“ de la I la X, sugerând statutul acestora ca o realizare completă, în cadrul colecției mai mari. Toate sfidează clasificarea convențională, trecând dincolo de genuri și permițându-i celui care-l folosește să-și creeze propria poveste unică. Parfumurile Library Collection sunt un omagiu poetic adus artei de a trăi.

Amouage Opus III este un superb parfum floral, lemnos și catifelat, inspirat din aspectele artistice și științifice ale procesului de creație, de la cele mai întunecate momente de frustrare, până la străfulgerarea de iluminare și descoperire. Parfumiera de renume Karine Vinchon Spehner este cea care a creat a treia bijuterie din gama Library Collection, un parfum clasic atemporal, născut din arta antică a adevăraților maeștri parfumieri. Compoziția parfumată Amouage Opus III se deschide cu note florale de mimoză, de garoafă și de grozamă, completate de acorduri de nucșoară și de cimbru. Inima este parfumată cu violete, iasomie, ylang-ylang și flori de portocal, iar baza este formată din notele orientale bogate ale florilor aromatice de ambretă, ale moscului, ale papirusului, ale cedrului, ale lemnului de santal și ale lemnului de guaiac, ale benzoinei, ale vaniliei și ale tămâii.

Apa de parfum Amouage Opus III este apreciată de bărbații și de femeile care preferă aromele cu sens profund și absolut atemporale. Întotdeauna îi va atrage pe cei care iubesc parfumurile floral lemnoase cu bază orientală și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Opus III este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Însă în lunile calde iese cel mai mult în evidență latura sa orientală. Celui care-l folosește îi conferă o notă de stil atemporal, în timp ce unicitatea sa plină de înțelesuri îl ajută să iasă în evidență.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Opus III, cu o atrăgătoare formă rotunjită, cu o superbă culoare deschisă și mată și cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta de culoare deschisă, extrem de elegantă și sofisticată prin simplitate, cu elemente în stil sigiliu.

Amouage Opus III - un parfum clasic atemporal și plin de viață, inspirat din toate aspectele procesului de creație.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
nucsoara, cytisus, garoafa, mimoza, cimbru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
Ylang-Ylang, flori de portocal, iasomie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, papyrus, lemn de guaiac, cedru, mosc, vanilie, tamaie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Opus III6