Amouage Opus IIEau de Parfum unisex

2×
Amouage Opus II Eau de Parfum unisex
Amouage Opus II Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
1.645RON

Economisiți 42%
100 ml
954RON

Cod: AMU0168 | 2 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine vineri 04.12.2020

Descriere parfum Amouage Opus II
Compoziție

Neobișnuita și maiestuoasa apă de parfum cu note de ferigă Amouage Opus II s-a inspirat din mirosul cărților vechi, al rafturilor din lemn de culoare închisă și al fotoliilor din piele, de odinioară. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este elegantă, atemporal clasică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Apa de parfum Opus II face parte din colecția de lux a brandului Amouage. Library Collection cuprinde zeci de parfumuri, create ca o aventură parfumată dincolo de timp, care nu ține cont de tendințele modei actuale. Fiecare dintre parfumurile magnifice ale acestei colecții, care celebrează integritatea, originalitatea și măiestria, este inspirat de amintiri și din repere importante, de pe parcursul vieții umane. Apele de parfum Opus sunt etichetate cu „coduri“ de la I la X, sugerând statutul acestora ca o realizare completă, în cadrul colecției mai mari. Toate sfidează clasificarea convențională, trecând dincolo de genuri și permițându-i celui care-l folosește să-și creeze propria poveste unică. Parfumurile Library Collection sunt un omagiu poetic adus artei de a trăi.

Amouage Opus II este un parfum extrem de atrăgător, care poate spori carisma înnăscută a celui care-l folosește. Parfumul se deschide mai întâi cu note de lavandă, de absint, de dafin roz și de piper, care arată clar, încă de la început, că este vorba de un parfum picant excitant. Aceste tonuri seducătoare se dezvoltă treptat spre inima parfumului, care încântă prin aroma de scorțișoară dulce, în contrast cu cardamonul. Apoi apare mângâierea gingașă a trandafirului delicat, în combinație cu iasomia. Baza parfumului Amouage Opus II este pătrunsă de esențe prețioase de mosc, de cedru cald și de paciuli exotic. Impetuoasa tămâie și chihlimbarul creează un final impresionant al acestei compoziții, care are o rezistență incredibilă.

Parfumul unisex Amouage Opus II nu-i impune nimic celui care-l folosește, lăsându-i spațiu liber pentru propria sa poveste. Aduce un omagiu artei de a trăi și este plin de inspirație. Parfumul Amouage Opus II este potrivit pentru toți cei care nu se tem să-și arate lumii opiniile și atitudinea în viață. Opus II este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Cel mai mult îi veți aprecia fațeta sa caldă în anotimpul rece. Celui care-l folosește îi conferă o notă de stil atemporal, în timp ce unicitatea sa plină de înțelesuri îl ajută să iasă în evidență.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Opus II, cu o atrăgătoare formă rotunjită de o culoare lăptoasă și cu elemente decorative din aur, impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta de culoare albă, extrem de elegantă și de sofisticată prin simplitate, cu elemente în stil sigiliu.

Amouage Opus II - inspirat de mirosul cărților vechi, al rafturilor din lemn de culoare închisă și al fotoliilor din piele de odinioară.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, lavanda, absinth
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
cardamom, trandafir, iasomie, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, cedru, mosc, tamaie
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Opus II2