Amouage Opus IEau de Parfum unisex

2×
Amouage Opus I Eau de Parfum unisex
Amouage Opus I Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
1.645RON

Economisiți 55%
100 ml
743RON

Cod: AMU0167 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Amouage Opus I
Compoziție

Amouage Opus I este un parfum unisex lemnos, cald și picant. Apa de parfum - creație a unui brand de lux independent cu sediul la Londra și inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman - este superbă, atemporal clasică și, la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Apa de parfum Opus I face parte din colecția de lux a brandului Amouage. Library Collection cuprinde zeci de parfumuri, create ca o aventură parfumată dincolo de timp, care nu ține cont de tendințele modei actuale. Fiecare dintre parfumurile magnifice ale acestei colecții, care celebrează integritatea, originalitatea și măiestria, este inspirat de amintiri și din repere importante, de pe parcursul vieții umane. Apele de parfum Opus sunt etichetate cu „coduri“ de la I la X, sugerând statutul acestora ca o realizare completă, în cadrul colecției mai mari. Toate sfidează clasificarea convențională, trecând dincolo de genuri și permițându-i celui care-l folosește să-și creeze propria poveste unică. Parfumurile Library Collection sunt un omagiu poetic adus artei de a trăi.

Apa de parfum Amouage Opus I este un minunat chypre (chiparos), inspirat din începuturile călătoriei de descoperire. Parfumierul de renume Daniel Maurel este cel care a creat prima bijuterie din gama Library Collection, un parfum clasic atemporal, născut din arta antică a adevăraților maeștri parfumieri. Compoziția parfumului Amouage Opus I debutează cu tonuri de portocală amară, de prune și de cardamon. Inima înflorită trezește toate simțurile, cu acorduri de ylang-ylang, de trandafiri, de iasomie, de tuberoză și de lăcrămioare. Baza este completată de tonurile bogate de papirus, de cedru, de lemn de santal și de guaiac, de tămâie, de boabe de tonka și de vetiver.

Apa de parfum Amouage Opus I este apreciată de bărbații și de femeile care preferă aromele cu sens profund și absolut atemporale. Îi va atrage pentru totdeauna pe cei care iubesc parfumurile picant lemnoase cu inimă florală și îi va încânta, desigur, pe toți cei care apreciază adevărata calitate și precizie, din fiecare etapă de producție a parfumurilor. Opus I este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. În lunile mai reci, veți aprecia mai ales fațeta sa caldă. Celui care-l folosește îi conferă o notă de stil atemporal, în timp ce unicitatea sa plină de înțelesuri îl ajută să iasă în evidență.

Pe lângă parfumurile uimitoare, rezultat al procesului de fabricație la cele mai stricte standarde de calitate, parfumurile brandului Amouage impresionează și prin flacoanele de un lux absolut. Flaconul Opus I - cu o atrăgătoare formă rotunjită, de o superbă culoare auriu deschis, cu elemente decorative din aur - impresionează prin designul elegant și sofisticat, care denotă bogăție. Ambalajul este desăvârșit de caseta de culoare deschisă, extrem de elegantă și sofisticată prin simplitate, cu elemente în stil sigiliu.

Amouage Opus I - un superb parfum clasic atemporal, inspirat din primele călătorii de explorare.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala amara, pruna, cardamom
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, trandafir, Ylang-Ylang, iasomie, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
papyrus, lemn de guaiac, tonka, cedru, vetiver, tamaie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Opus I2