AmouageInterlude Eau de Parfum pentru femei

23×
Amouage Interlude Eau de Parfum pentru femei
Amouage Interlude Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
1.466RON

1.466,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU4366 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 22.09.2021

Descriere Amouage Interlude
Compoziție

Un cocktail bogat și divers al aromelor rafinate, de înaltă calitate. Apa de parfum Amouage Interlude se adresează femeii dornice de aventură, care totodată este capabilă să își găsească identitatea în haosul cotidian. Este un moment de respiro al zilelor interminabile, ca o ploaie de vară după o zi toridă. Notele sale extrem de diverse sunt atent combinate în cea mai puternică și personală apă de parfum Amouage.

  • parfum condimentat floral
  • pentru femeia contemporană
  • potrivit pentru zi și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Notele de vârf sunt susținute de combinații florale care se îmbină cu acorduri proaspete de bergamotă și grepfrut. Inima parfumului este descrisă de aroma florilor de portocal, combinată cu tămâie, trandafir și iasomie. La baza compoziției găsim vanilia caldă care se amestecă cu lemn de santal, mosc, boabe de tonka, mușchi și piele, pentru un final intens, senzual și irezistibil.

Povestea parfumului
Apa de parfum Amouage Interlude a fost lansată în 2012 și concepută de către Karine Vinchon Spehner. Aceasta a dorit să aducă în contemporan ingrediente puternice, ca tămâia și smirna, printr-o combinație unică de esențe diverse și valori ale acestora atent cântărite. Sticla aduce aminte de culoarea miezului nopții, plin de mister, accentuată de cristalul Swarovski ce împodobește capacul, într-un albastru safir. Toate acestea aduc aminte de momentul de liniște ce poate să își facă loc chiar în mijlocul haosului.

Compoziție completă

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, galbenele, ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tamaie, commiphora opoponax, immortelle, iasomie, trandafir, flori de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, agar, lemn de santal, vanilie, tonka, mosc, cihlimbar, mușchi de stejar, benzoin
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Interlude20