Amouage Gold Eau de Parfum pentru bărbați

6×
Amouage Gold Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Gold Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
1.612RON

1.612,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU0156 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Amouage Gold
Compoziție

Descoperiți apa de parfum senzuală, floral – lemnoasă, pentru bărbați, Amouage Gold! Aroma seduce cu o puternică atingere de mosc și ambră, contrastată de note florale delicate. Este parfumul perfect pentru bărbatul sofisticat, care dorește să se apropie de stilul de viață al unui adevărat gentleman. Întotdeauna îi conferă celui care îl poartă o notă distinctivă, de eleganță și rafinament, cu un accent atemporal și misterios.

  • floral – lemnos
  • pentru bărbatul seducător
  • potrivit atât pentru zi cât și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Apa de parfum se deschide cu note de trandafir, lăcrămioare și tămâie. Inima dezvăluie tonuri de  smirnă, iasomie și rădăcină de iris, care se îmbină perfect cu baza de ambră, patchouli, lemn de cedru și de santal, mosc, zibetă și lichen de prun.

Povestea parfumului
Apa de parfum este creația parfumierului Guy Robert, a unui brand de lux independent cu sediul la Londra, inspirată din patrimoniul bogat și variat al originilor sale, Sultanatul Oman. Este discretă, seducătoare, luxoasă, misterioasă și la fel ca toate parfumurile Amouage, se distinge printr-o capacitate unică de a crea inspirație.

Flaconul de o superbă culoare aurie cu elemente decorative, impresionează cu un design elegant și sofisticat. Ambalajul este completat de cutia excepțională, delicată și rafinată, tot cu accente aurii.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
tamaie, lacramioare, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
smirna, iasomie, radacina de iris
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, cihlimbar, cedru, zibeta, mușchi de stejar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Gold6