Amouage Fateeau de parfum pentru femei

4×
Amouage Fate eau de parfum pentru femei
Amouage Fate eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
1.455RON

Economisiți 45%
100 ml
793RON

Cod: AMU4395 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descriere parfum Amouage Fate
Compoziție

Neobișnuita și foarte luxoasa apă de parfum Amouage Fate, este ca mângâierea nopții! Acest parfum floral – oriental, este conceput pentru femeile romantice, care au curajul să își îndeplinească visele. Parfumul Amouage Fate, se potrivește perfect cu o rochie de seară și devine ca o a doua piele la o întâlnire romantică. Cu acestă aromă, fiecare femeie se simte unică.

  • floral – oriental
  • pentru femeia romantică și curajoasă
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Notele de vârf vă încălzesc cu esențele picante de chili și de piper. Aroma proaspătă a bergamotei se combină cu condimentata scorțișoară. Inima florală este presărată cu petale de narcise, ale căror note gingașe sunt însoțite de iasomie și de contrastanta tămâie. Apoi simțurile dumneavoastră se pot destinde pe un pat de mușchi moale de stejar, iar visurile vă vor fi îndulcite de aroma de vanilie.

Povestea parfumului
Fermecătorul Parfum Amouage Fate, se ascunde într-un flacon din sticlă cu reflexe irizate, care simbolizează imaginația multicoloră. Motivul lunii și al stelelor de pe cutie evocă atmosfera nopții. Celebrul critic de parfumuri Luca Turin i-a acordat cele cinci stele drept unul dintre cele mai bune parfumuri ale timpurilor, în cel de al doilea ghid al său în lumea parfumurilor. El spune despre acesta că este un miros uluitor și fascinant, datorită căruia trăiește un sentiment fizic de bucurie. Parfumul a fost lansat în 2013.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, bergamota, scortisoara, chili
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, galeopsis ladanum, iasomie, narcisa, tamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, piele, patchouli, castoreum, mușchi de stejar, tamaie
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Fate