Amouage Beach HutEau de Parfum pentru bărbați

10×
Amouage Beach Hut Eau de Parfum pentru bărbați
Amouage Beach Hut Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
1.405RON

Economisiți 36%
100 ml
904RON

Cod: AMU4154 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
luni 07.12.2020

Descriere parfum Amouage Beach Hut
Compoziție

Dacă sunteți în căutarea unei escapade olfactive, către tărâmul libertății și uitării, unde natura este copleșitoare, alegerea perfectă este apa de parfum  Amouage Beach Hut. Aroma lemnoasă combinată cu note naturale de plante este unică și irezistibilă.

  • aromatic – lemons
  • pentru gentlemanul modern
  • pentru orice moment al zilei

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide ca o briză răcoroasă a mării, în note proaspete de mentă și galbanum, cu accente de floare de portocal. Inima verde a parfumului este formată din elegantul vetiver, care în combinație cu mușchiul de copac și iedera emană masculinitate. Mulțumită combinației unice dintre lemn uscat, smirnă și patchouli, parfumul este perfect pentru gentlemanul modern.

Povestea parfumului
Somptuoasele parfumuri Amouage, sunt renumite pentru eleganța lor unică. La sediul său din Londra, această marcă de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumierilor din Orientul Mijlociu.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
menta, floare de portocal, galbanum
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
muschi, vetiver, iedera
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn uscat, smirna, patchouli
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Beach Hut10