American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body WashGel de dus cu efect de deodorante 24 de ore

4×
American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash Gel de dus cu efect de deodorante 24 de ore
American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash Gel de dus cu efect de deodorante 24 de ore
450 ml
41RON

Cod: ACR1355 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descrierea produsului American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash
Caracteristici

Gelul de duș American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash este o parte esențială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea ușor, dar temeinic și îi conferă hidratarea necesară.

Caracteristici:

  • spală delicat pielea de pe întregul corp
  • După utilizare, conferă o senzație de prospețime și energie
  • ameliorează tensionarea a pielii și o protejează împotriva iritării

Cum se utilizează:
Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand American Crew

American Crew - o revolutie in produsele barbatesti pentru ingrijire. Marca Americana Crew a luat fiinta in 1994, atunci  cand la initiativa renumitului stilist David Raccuglia a inceput o adevarata revolutie in hair styling si ingrijire pentru barbati . Astazi , brand-ul American Crew vinde in peste 60 de tari produse pentru ingrijirea pielii si hair styling caracterizate prin  calitate si eficienta .
David Raccuglia a devenit o personalitate recunoscuta pe plan mondial, iar produsele American Crew au transformat frizerii si hair-stilistii in adevarati artisiti, imaginatia si ideilor lor fiind mult mai usor evidentiate. Observam ca tot mai multi oameni sunt cu adevarat interesati de modul in care arata  si exista o tendinta a barbatilor pentru construirea unei imagini personale indiferent de varsta sau grup demografic, aceasta idee fiind si la baza filozofiei de dezvoltare a celor de la American Crew.
Americam Crew este un brand folosit atat in viata privata cat si in saloanele de frumusete. Este o etapa in istoria produselor de ingrijire pentru aspectul barbatilor si cerintelor stilistilor din saloane profesioniste. Acest brand se mandreste cu inovatii continue si de multe ori este initiatorul unor stiluri noi. Marca American Crew este indragita atat de  stilistii profesionisti  cat si de celebritati si reprezentantii lor sunt printre cei care au dat tonul si tendintele in adaptarea aspectului de sex masculin .
Brand-ul American Crew nu uita niciodata ca datoria lui este de a oferi oamenilor si stilistilor  instrumentele de care au nevoie pentru a crea  zi cu zi un aspect elegant si masculin .

Rating American Crew Hair & Body 24-Hour Deodorant Body Wash