Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray

spray pentru par fixare foarte puternica

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray spray pentru par fixare foarte puternica
Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray spray pentru par fixare foarte puternica
Sculpting Hairspray 250 ml
65RON

Cod: ALF01441 | 2 de buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray
Sculpting Hairspray 250 ml | 65RON

Descriere cosmetice Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray

Spuma de întărire Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray conferă coafurii forma și volumul dorite.

Caracteristici:

  • fixare foarte puternică
  • menține flexibilitatea și nu încarcă părul
  • fixează bine toate tipurile de păr și de coafuri
  • adaugă volum, de la rădăcini
  • efect de lungă durată, pe care te poți baza
  • nu lipește și nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 30 cm. Pentru maximizarea volumului, se pulverizează direct pe rădăcini.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Definire și textură, Fixare, Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...