Alfaparf MilanoLisse Design Keratin Therapy curatarea profunda a scalpului pentru toate tipurile de păr

1×
Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy curatarea profunda a scalpului pentru toate tipurile de păr
Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy curatarea profunda a scalpului pentru toate tipurile de păr
Promoție
500 ml
115RON

În stoc | 23,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ALF1175

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Milioane de femei din întreaga lume visează la un păr perfect drept și neted, a cărui coafură necesită un timp minim. Aceste avantaje sunt oferite de linia Lisse Design Keratin Therapy, de la brandul profesional italian Alfaparf Milano.

Șamponul de curățare profundă Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy deschide cuticula, pregătind astfel părul pentru procesul de îndreptare, după care părul dvs. va fi perfect drept, neted și moale, timp de 3 luni.

Caracteristici:

  • pasul 1. în procesul de îndreptare a părului
  • deschide cuticula, pregătind părul pentru procesul de îndreptare
  • curăță minuțios părul de impurități și de resturile de produse de styling
  • lasă părul mătăsos, fin și neted
  • facilitează pieptănarea

Ingrediente:

  • Complexul Kera-Collagen – complex bazat pe cheratină bio-mimetică cuaternizată, care remodelează și îndreaptă la cald dispunerea lanțurilor de cheratină ale părului, asigurând astfel o netezire durabilă a fibrelor părului, timp de până la 3 luni
  • ulei prețios din palmierul amazonian babassu - are efecte emoliente și lasă părul neted, fin și strălucitor
  • fără formaldehidă

Aplicare:
Aplicați șamponul pe părul ud. Masați-l pe tot scalpul, până când se formează o spumă netedă și clătiți. Repetați procedura. Uscați părul cu uscătorul și aplicați fluidul pentru netezirea părului Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy. Urmați instrucțiunile de utilizare.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...