Ziaja Men set cadou I.

Ziaja Men set cadou I.
Ziaja Men set cadou I.
set cadou I.

Cod: ZIA2271 | Acest produs este momentan indisponibil

cremă pentru față 50 ml + gel de duș 300 ml + antiperspirant roll-on 60 ml

Descrierea produsului Ziaja Men
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Ziaja Men , plin de produse pentru îngrijirea corpului bărbătesc. Va bucura orice bărbat modern, preocupat de aspectul său exterior.

Setul conține:

  • cremă pentru față 50 ml
  • gel de duș 300 ml
  • antiperspirant roll-on 60 ml

Caracteristici:

  • produsul este creat special pentru nevoile tenului bărbătesc
  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • bucură orice bărbat

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Ziaja

Produsele cosmetice Ziaja transmit tuturor un mesaj clar și sincer - din anul 1989, oferă produse de înaltă calitate, dar și accesibile ca preț. Spuneți adio tenului obosit, uscat sau lăsat și deteriorării pielii și a părului, descoperind eficiența din spatele simplității.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Primul lor produs a fost o cremă de măsline, care se vinde cu mare succes și astăzi. Cosmeticele Ziaja oferă tenului, pielii și părului dvs. nutriție și îngrijire intensă, datorită formulelor inovatoare, bogate în ingrediente active, cum ar fi laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Colecția Ziaja pe bază de unt de cacao conține emulsii pentru față și corp, cremă antirid cu coenzima Q10, dar și balsam de buze. Produsele sunt bogate în antioxidanți, în săruri minerale și în acizi grași, care previn uscarea excesivă a tenului. Linia cu lapte de capră Ziaja are, de asemenea, un mare succes. Încercați, de exemplu, exfoliantul enzimatic, micro exfoliantul cu siliciu sau untul de corp. Din geantă nu trebuie să vă lipsească crema de mâini Ziaja, care regenerează pielea solicitată a mâinilor, în orice moment al zilei.

Rating Ziaja Men