Ziaja Men

set cosmetice I.

Ziaja Men set cosmetice I.
Ziaja Men set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: ZIA2271 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Face Cream 50 ml + Shower Gel 300 ml + Antiperspirant Roll-on 60 ml

Ziaja Men
set cosmetice I.

Caracteristici

Când se utilizează
ziua și noaptea
Consistență
crema, gel
Efect
Hidratare
Tipul ambalajului
deodorant Roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Ziaja

Excepţionala cosmetică Ziaja există deja pe piaţă de 20 de ani. Fondatorul acestei mărci poloneze a fost farmacistul Zenon Ziaja, care s-a hotărât să fabrice produse cosmetice de calitate, benefice pentru piele şi, totodată, accesibile tuturor femeilor.
Cosmeticele Ziaja sunt bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capră, trandafirii, iasomia, castraveţii, gălbenelele, aloe, muşeţelul sau untul de cacao. Aceste ingrediente sunt naturale pentru pielea fiecărei femei şi sunt uşor de „prelucrat“ de către aceasta. Forţa activă a substanţelor naturale ajută de asemenea la autoregenerare.
Brand-ul Ziaja are în portofoliul său o variată ofertă de cosmetice pentru ten şi corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi şi de noapte, preparatele pentru curăţarea pielii, măştile regeneratoare şi hidratante, preparatele împotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de duş. Cu ajutorul cosmeticelor Ziaja vă ajutaţi frumuseţea naturală şi oferiţi pielii tot ce are nevoie pentru un aspect sănătos şi atractiv!