Ziaja Cocoa Butterspray pentru corp pentru accelerarea bronzului

9×
Ziaja Cocoa Butter spray pentru corp pentru accelerarea bronzului
Ziaja Cocoa Butter spray pentru corp pentru accelerarea bronzului
100 ml
19RON

Cod: ZIA2182 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 05.08.2020
Ridicare personală
miercuri 05.08.2020

Descrierea produsului Ziaja Cocoa Butter
Caracteristici

Dacă vă doriți un bronz perfect dar și rapid, spray-ul Ziaja Cocoa Butter este produsul ideal! Accelerează procesul de bronzare și lasă pielea catifelată. Untul de cacao, datorită grăsimilor nesaturate și conținutului bogat de antioxidanți, ajută la obținerea unui bronz uniform, dar și protejează pielea împotriva razelor solare dăunătoare. Mulțumită vitaminelor, lasă pielea regenerată, hidratată și catifelată.

Properties:

  • Accelerează procesul de bronzare
  • Oferă bronz uniform
  • Protejează pielea împotriva razelor solare dăunătoare
  • Regenerează și hidratează pielea

Ingredients:

  • Unt de cacao – ajută la obținerea unui bronz uniform, protejează pielea împotriva razelor solare dăunătoare, regenerează și hidratează

How to apply:
Aplicați uniform pe piele înainte de expunerea la soare sau solar.

Our tip:
Pentru protecție împotriva arsurilor solare, folosiți o loțiune de protecție solară adecvată.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Ziaja

Produsele cosmetice Ziaja transmit tuturor un mesaj clar și sincer - din anul 1989, oferă produse de înaltă calitate, dar și accesibile ca preț. Spuneți adio tenului obosit, uscat sau lăsat și deteriorării pielii și a părului, descoperind eficiența din spatele simplității.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Primul lor produs a fost o cremă de măsline, care se vinde cu mare succes și astăzi. Cosmeticele Ziaja oferă tenului, pielii și părului dvs. nutriție și îngrijire intensă, datorită formulelor inovatoare, bogate în ingrediente active, cum ar fi laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Colecția Ziaja pe bază de unt de cacao conține emulsii pentru față și corp, cremă antirid cu coenzima Q10, dar și balsam de buze. Produsele sunt bogate în antioxidanți, în săruri minerale și în acizi grași, care previn uscarea excesivă a tenului. Linia cu lapte de capră Ziaja are, de asemenea, un mare succes. Încercați, de exemplu, exfoliantul enzimatic, micro exfoliantul cu siliciu sau untul de corp. Din geantă nu trebuie să vă lipsească crema de mâini Ziaja, care regenerează pielea solicitată a mâinilor, în orice moment al zilei.

Rating Ziaja Cocoa Butter