Zadig & Voltaire This is Him!gel de duș pentru bărbați

1×
Zadig & Voltaire This is Him! gel de duș pentru bărbați
Zadig & Voltaire This is Him! gel de duș pentru bărbați
200 ml
99RON

Cod: ZAV0004 | 3 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați orice parfum Zadig & Voltaire și vă oferim cadou laptele de corp din colecția Girls Can Do Anything, la 100 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
marți 14.04.2020

Descriere parfum Zadig & Voltaire This is Him!

Gelul de duș Zadig & Voltaire This is Him! completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire This is Him!