Zadig & Voltaire This Is Her!

deospray pentru femei 100 ml

Zadig & Voltaire This Is Her! deospray pentru femei 100 ml
Zadig & Voltaire This Is Her! deospray pentru femei 100 ml
Zadig & Voltaire This Is Her! deospray pentru femei 100 ml
100 ml
118RON

Cod: ZAV0011 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Zadig & Voltaire This Is Her!
100 ml | 118RON

Descriere parfum Zadig & Voltaire This Is Her!

Deodorantul spray Zadig & Voltaire This Is Her! completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Zadig & Voltaire

Brandul francez de modă Zadig & Voltaire este un simbol al independenței, al creativității și al efervescenței. Compania a fost înființată în anul 1997 la Paris, iar numele său este inspirat din cartea Zadig ou la Destinée, scrisă de filosoful și poetul francez Voltaire.

Brandul Zadig & Voltaire a fost fondat de Thierry Gillier, nepotul celebrului Andre Gillier, co-fondator al brandului de renume mondial Lacoste. Firma Zadig & Voltaire a marcat subconștientul tinerei generații cu moda sa extravagantă, cu atribute tipice, cum ar fi tricourile rupte și elementele de rock.

Parfumurile se încadrează în același curent creativ, sunt impresionante și scot în evidență originalitatea și independența celui care le folosește. Dacă sunteți în căutarea unui parfum original și progresiv ca o metropolă modernă, produsele Zadig & Voltaire sunt ideale pentru dumneavoastră!

Rating Zadig & Voltaire This Is Her!

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!