Yves Saint LaurentRouge Pur Couture ruj cu efect de hidratare

11×
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruj cu efect de hidratare
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruj cu efect de hidratare

Rujul hidratant Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture accentuează frumusețea zâmbetului dvs. cu o culoare intensă și îngrijește pielea delicată a buzelor.

Caracteristici:

  • accentuează buzele cu nuanțe înalt pigmentate, cu finisaj satinat
  • rezistă pe buze un timp îndelungat
  • hidratează intens, pentru o senzație maximă de confort
  • are efecte antioxidante 

Aplicare:
Rujul se aplică întâi din centrul buzelor spre colturi, apoi în sens invers, pentru a maximiza intensitatea culorii.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
hidratant

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.