Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

deospray pentru bărbați 150 ml

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme deospray pentru bărbați 150 ml
deospray pentru bărbați 150 ml

Cod: YSL0141 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
deospray pentru bărbați 150 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Deodorantul spray Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme La Nuit de L'Homme completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Compoziție

Note varf
cardamom
Note inima
bergamota, cedru, lavanda
Note baza
cumarina, vetiver

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!