Yves Saint Laurent Kouros

deostick pentru bărbați 75 g

Yves Saint Laurent Kouros deostick pentru bărbați 75 g
Yves Saint Laurent Kouros deostick pentru bărbați 75 g
deostick pentru bărbați 75 g

Cod: YSL0311 | Acest produs este momentan indisponibil
Yves Saint Laurent Kouros
deostick pentru bărbați 75 g

Descriere parfum Yves Saint Laurent Kouros

Deodorantul solid Yves Saint Laurent Kouros Kouros completează perfect parfumul din aceeași colecție. Previne în mod eficient transpirația neplăcută, îngrijește pielea sensibila din axilă și o parfumează ore în șir.

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.

Rating Yves Saint Laurent Kouros

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!