Yves Saint Laurent Couture Highlighter

iluminator pudră, cu luciu metalic

Yves Saint Laurent Couture Highlighter iluminator pudră, cu luciu metalic
Yves Saint Laurent Couture Highlighter iluminator pudră, cu luciu metalic
culoare 1 Or Pearl 3 g
174RON

Cod: YSL06922 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Yves Saint Laurent Couture Highlighter
culoare 1 Or Pearl 3 g | 174RON

Descrierea produsului Yves Saint Laurent Couture Highlighter

Iluminatorul pudră Yves Saint Laurent Couture Highlighter iluminează instantaneu tenul, cu o intensă strălucire metalică.

Caracteristici:

  • iluminează tenul și se aplică ușor
  • se contopește perfect în piele
  • se poate folosi prin aplicare uscată sau umedă

Mod de aplicare:
Pentru o iluminare ușoară, se folosește aplicarea uscată: iluminatorul se aplică cu o pensulă, imediat deasupra pomeților, eventual deasupra buzei de sus, pe vârful nasului, sub sprâncene sau în colțul intern al ochiului.

Pentru un luciu intens, se aplică iluminatorul cu ajutorul buretelui sau al pensulei umede.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Yves Saint Laurent

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului.

La vârsta de numai 25 de ani, Yves Saint Laurent a preluat comanda casei de modă Dior, devenind astfel cel mai tânăr director de creație din lumea haute couture. A lansat propriul brand de modă în anul 1961.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit. Lasă-te fermecată de compoziția unică a parfumului Black Opium sau răsfață-ți tenul cu produsele din colecția Touche Éclat.

Trăiește și tu experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice. Yves Saint Laurent - când frumusețea devine un gest.