XerjoffDolce Amalfi Eau de Parfum unisex

1×
Xerjoff Dolce Amalfi Eau de Parfum unisex
Xerjoff Dolce Amalfi Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: XEF3176 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Xerjoff Dolce Amalfi
Compoziție

La sud de Napoli, se întinde coasta Amalfitană, fascinantă, misterioasă și sălbatică. Este locul unde stâncile abrupte se scaldă în mare iar pădurile luxuriante se îmbină cu orașe vechi, pitorești. Apa de parfum Xerjoff Dolce Amalfi păstrează accentele cheie ale acestui ținut, atât de contrastant. Aroma încântătoare, oriental-condimentată, este îndrăgită deopotrivă de femei și bărbați. Este un parfum nostalgic, accentuat de adrenalină și mister, potrivit pentru toate anotimpurile sau fazele zilei.

  • parfum oriental picant
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziția parfumului
Atunci când faceți cunoștință cu Xerjoff Dolce Amalfi, vă învăluie aerul misterios oriental cu arome de gutuie, șofran și cardamom. Notele de mijloc îi conferă un caracter puternic, cu personalitate și sunt reprezentate de tămâie, balsam Tolu și cuișoare. Baza parfumului, reprezentată prin persistența sa îndelungată, este alcătuită din ambră, boabe de tonka, mosc și cedru.

Povestea parfumului
Parfumul împărtășește din măreția și splendoarea renumitelor coaste italiene care se scaldă în razele soarelui și marea albastră. Xerjoff Dolce Amalfi a fost lansat în 2017 și creat de către Miroslav Petkov. Aromele au un caracter puternic, atemporal. Este un parfum care satisface o varietate impresionantă de gusturi și stiluri.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofran, cardamom, gutuie, mar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
balsam de Tolu, tămâia, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, vanilie, tonka, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale

Rating Xerjoff Dolce Amalfi1