Woodwick Coastal Sunset

lumânare parfumată cu fitil din lemn (hearthwick) 453,6 g

Woodwick Coastal Sunset lumânare parfumată  cu fitil din lemn (hearthwick) 453,6 g
Woodwick Coastal Sunset lumânare parfumată  cu fitil din lemn (hearthwick) 453,6 g
lumânare parfumată cu fitil din lemn (hearthwick) 453,6 g

Cod: WDW0020 | Acest produs este momentan indisponibil
Woodwick Coastal Sunset
lumânare parfumată cu fitil din lemn (hearthwick) 453,6 g

Descriere parfum Woodwick Coastal Sunset

Lumânarea parfumată Woodwick Coastal Sunset umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • aromă dulce

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, florale

Despre brand Woodwick

Cu lumânările de lux parfumate Woodwick, casa pare mai primitoare și atmosfera mai caldă și mai plină de bună dispoziție. Fitilul unic din lemn trosnește la fel ca buștenii în sobă și te transportă în lumea magică a unei cabane înzăpezite din munți. Răsfață-ți simțurile și imaginația, cu intensitatea acestei experiențe unice.

Fiecare lumânare Woodwick cu fitil din lemn ascunde câteva esențe parfumate asortate cu grijă. Notele individuale se combină într-o bogată simfonie de arome, care parfumează minunat întreaga încăpere. Parafina de calitate este îmbogățită cu ceară de soia biodegradabilă, care prelungește durata de ardere a lumânării.

Aromele originale, trosnitul caracteristic și designul sofisticat al lumânărilor încântă iubitorii accesoriilor de interior încă din anul 2006. Aspectul estetic este sporit de capacul din lemn, care se poate folosi și ca suport, precum și de formele naturale ale paharelor din sticlă suflată manual. Lumânările Woodwick înnobilează orice interior și oferă celor ce le privesc multe momente de excepție.

Rating Woodwick Coastal Sunset

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!