Wilkinson Sword Manicure foarfeca pentru cuticule

1×
Wilkinson Sword Manicure foarfeca pentru cuticule
Wilkinson Sword Manicure foarfeca pentru cuticule
foarfeca pentru cuticule
42RON

42RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: SWO0106 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
sâmbătă 06.03.2021
Ridicare personală
sâmbătă 06.03.2021

Descrierea produsului Wilkinson Sword Manicure

Descoperiți forfecuța ideală pentru tăierea cuticulelor Wilkinson Sword Manicure Cuticle Scissors! Vârful extra subțire oferă precizie în îndepărtarea cuticulelor. Din oțel rezistent, această ustensilă este foarte durabilă, cu proprietăți excelente de tăiere și fixare reglabilă cu șurub.

Caracteristici:

  • îndepărtează eficient cuticulele
  • vârf subțire de precizie
  • din oțel rezistent
  • durabilă
  • proprietăți excelente de tăiere
  • fixare reglabilă cu șurub

Mod de utilizare:
Utilizați cu atenție pentru tăierea precisă a cuticulelor.

Despre brand Wilkinson Sword

p>Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!  

Rating Wilkinson Sword Manicure1