Wilkinson Sword Hydro Silk

rezerva Lama

Wilkinson Sword Hydro Silk rezerva Lama
Wilkinson Sword Hydro Silk rezerva Lama
Wilkinson Sword Hydro Silk rezerva Lama
rezerva Lama
77RON

Cod: SWO0141 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 17.10.2018
ridicare personală
miercuri, 17.10.2018
Wilkinson Sword Hydro Silk
rezerva Lama | 77RON

Descriere cosmetice Wilkinson Sword Hydro Silk

Lamele de schimb Wilkinson Sword Hydro Silk completează rapid și ușor aparatul de ras, care devine imediat ca nou.

Caracteristici:

  • lamele asigură un bărbierit neted
  • capul de ras este ușor de înlocuit
  • se adaptează perfect la fiecare curbură

Cum se utilizează:
Se utilizează pentru ras.

Despre brand Wilkinson Sword

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!  

Meniu