Wilkinson Sword Hydro Silk

aparat de ras

Wilkinson Sword Hydro Silk aparat de ras
Wilkinson Sword Hydro Silk aparat de ras
Wilkinson Sword Hydro Silk aparat de ras
aparat de ras
56RON

Cod: SWO0140 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi, 21.03.2019
Ridicare personală
joi, 21.03.2019
Wilkinson Sword Hydro Silk
aparat de ras | 56RON

Descriere cosmetice Wilkinson Sword Hydro Silk

Aparatul de ras Wilkinson Sword Hydro Silk asigură pielii un ras perfect neted.

Caracteristici:

  • rade rapid și ușor
  • nu irită pielea
  • se adaptează liniilor corpului
  • asigură un bărbierit minuțios, cu precizie ridicată

Cum se utilizează:
Cu ajutorul spumei sau al cremei de ras, se poate rade pielea cu treceri lungi și blânde.

Despre brand Wilkinson Sword

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!