Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce spuma pentru parul cret

5×
Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce spuma  pentru parul cret
Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce spuma  pentru parul cret
300 ml

Cod: WLL07713 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce
Caracteristici

Produsul ideal pentru definirea buclelor este spuma de păr Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce! Oferă volum de la rădăcină și o strălucire radiantă. Definește buclele și onduleurile naturale ale părului în timp ce combate electrizarea.

Caracteristici:

  • definește buclele și onduleurile părului
  • oferă volum de la rădăcină
  • oferă strălucire
  • combate electrizarea
  • fixează coafura

Aplicare:
Agitați bine înainte de folosire. Aplicați uniform pe părul umed. Lăsați să se usuce natural sau folosiți difuzorul uscătorului de păr.

Caracteristici

Efect
Fixare, Strălucire și finețe, păr voluminos, Accentuarea buclelor

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce5