Wella Professionals Performance fixativ fixare puternică

13×
Wella Professionals Performance fixativ fixare puternică
Wella Professionals Performance fixativ fixare puternică
500 ml
32RON

6,40RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: WLL0985 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Wella Professionals Performance
Caracteristici

Un styling perfect și o coafură rezistentă pot deveni certitudini zilnice. Fixativul pentru păr, cu fixare puternică, Wella Professionals Performance oferă susținere intensă, chiar și celui mai fin și mai rebel păr. În plus, nu împovărează și nu lipește firele.

Caracteristici:

  • întărește și fixează coafura la nivel profesional
  • oferă părului o strălucire de vis
  • oferă coafurii o susținere durabilă
  • nu încarcă și nu lipește părul

Aplicare:
Pulverizați pe păr o cantitate adecvată de fixativ Wella Professionals Performance, de la distanța de 30 cm.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii.

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 °C/122 °F.

Nu inspiraţi.

Întregul text

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Performance13