Wella Professionals Performance fixativ fixare foarte puternica

59×
Wella Professionals Performance fixativ fixare foarte puternica
Wella Professionals Performance fixativ fixare foarte puternica
500 ml
26RON

5RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: WLL0986 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descrierea produsului Wella Professionals Performance
Caracteristici

Fixați-vă coafura pentru întreaga zi. Lacul fixativ pentru păr, cu fixare extra puternică, Wella Professionals Performance disciplinează firele rebele, menține coafura în perfectă stare și conferă părului o strălucire radiantă. În plus, nu lipește părul și arată natural.

Nu ezitați să dați frâu liber fanteziei. Cu lacul fixativ Wella Professionals Performance, vă reușesc chiar și coafurile mai complicate.

Caracteristici:

  • oferă coafurii o fixare extra puternică
  • menține coafura în stare perfect îngrijită
  • disciplinează firele rebele
  • se înlătură ușor prin periere
  • dă strălucire părului
  • nu lipește

Aplicare:
Pulverizați lacul pe păr, de la o distanță de aprox. 25 cm.

Caracteristici

Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Performance59