Wella Professionals Eimi Dry Meșampon uscat Spray

20×
Wella Professionals Eimi Dry Me șampon uscat Spray
Wella Professionals Eimi Dry Me șampon uscat Spray
Livrare gratuită
Economisiți
55RON

Economisiți 51%
180 ml
27RON

Cod: WLL2258 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 03.12.2020

Descrierea produsului Wella Professionals Eimi Dry Me
Caracteristici

Părul dvs. nu este în cea mai bună stare, dar nu aveți timp să-l spălați? O soluție simplă este șamponul uscat sub formă de spray, Wella Professionals Eimi Dry Me. Textura sa lejeră, pudrată, cu amidon de tapioca, reîmprospătează coafura și absoarbe excesul de sebum.

În plus, șamponul uscat Wella Professionals asigură coafurii o fixare lejeră, facilitând coafarea. În scurt timp, părul dv. capătă o textură mată și un volum aerisit, ca proaspăt spălat.

Caracteristici:

  • îndepărtează din păr impuritățile și sebumul
  • conferă părului un volum aerisit, de la rădăcini
  • conferă părului un parfum fresh
  • fixare de nivel 1 - facilitează coafarea

Ingrediente:

  • amidon de tapioca - matifiază părul și absoarbe sebumul în exces

Aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați șamponul uscat pe păr, mai ales pe rădăcini, și masați ușor cu degetele. Lăsați scurt timp să acționeze și apoi pieptănați bine părul.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Am scris despre Wella Professionals Eimi Dry Me
Articole

Despre brand Wella Professionals

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect. După aproape 140 de ani de existență, Wella Professionals oferă un portofoliu larg de produse de primă clasă, disponibile în peste 150 de țări.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy Wella Colour Fresh.

Faci parte dintre cei ce nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor? Produsele de păr Wella sunt create exact pentru tine. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos.

Rating Wella Professionals Eimi Dry Me20