TrussardiMy Name Eau de Parfum pentru femei

40×
Trussardi My Name Eau de Parfum pentru femei
Trussardi My Name Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
269RON

Economisiți 17%
100 ml
221RON

221,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TRU0512 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Trussardi My Name
Compoziție

Inspirați-vă din stilul de viață italian, cu aroma care vă va pune în evidență sexualitatea și farmecul unic! Apa de parfum Trussardi My Name este o adevărată simfonie de ingrediente fine, nobile, care prezintă o femeie seducătoare și irezistibilă, accentuând eleganța și încrederea.

  • oriental – floral
  • pentru femeia seducătoare și irezistibilă
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note de violete albe și heliotrop. Inima aromei, dezvăluie o fațetă nouă și unică împletind note de liliac, crin pur și mosc senzual. Parfumul se încheie în notele de bază, de vanilie și chihlimbar, determinând senzualitatea femeii care il poartă.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în 2013 și provine din atelierul parfumierului de succes Aurelien Guichard. Sticla elegantă a fost apoi proiectată de arhitectul Antonio Citterio. Însuși Gaia Trussardi a devenit chipul parfumului.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
heliotrop, violet alb
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
crin, mosc, liliac
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Trussardi

Trussardi reprezintă esența stilului de viață italian. A luat ființă în anul 1911 la Bergamo și, inițial, s-a concentrat asupra producției de mănuși de lux. În deceniul care a urmat, a devenit una dintre casele de modă cele mai de succes. În anii ‘60, Nicola Trussardi a ridicat produsele din piele la un nou nivel, datorită artei prelucrării materialelor de calitate, croielii sofisticate și noilor cercetări în domeniul articolelor de pielărie. La scurt timp, brandul a adăugat și alte accesorii: colecțiile de modă pentru bărbați și femei și interioarele de lux ale automobilelor Alfa Romeo.

Tradiția brandului, cultura italiană și noile tendințe se transpun artistic și în parfumurile Trussardi. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian. Încearcă, de exemplu, parfumul pentru femei Trussardi My Name sau emblematicul parfum pentru bărbați Trussardi My Land. Încearcă și tu aceste esențe ale eleganței, ale calității și ale prestigiului italian.

Rating Trussardi My Name40