Mugler Ice Men

eau de toilette pentru bărbați 50 ml

5×
Mugler Ice Men eau de toilette pentru bărbați 50 ml
Mugler Ice Men eau de toilette pentru bărbați 50 ml
50 ml

Cod: THM0112 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Mugler Ice Men
50 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Mugler Ice Men

Parfumui Thierry Mugler Ice Men emana si caldura si racoare, astfel ca poate completa armonios barbatul modern si increzator in el, care stie exact ce vrea de la viata. Ice Men este un pentru un cavalear, dar care insa nu se teme de nimic si este lipsit de inhibitii. Parfumul a fost lansat in anul 2007.

Esenta unica si aleasa cu grija a nucsoarei se impleteste perfect cu pretiosul mosc, impreuna creind o compozitie extreme de senzuala. Patchouli si lemnul cald creaza in final un farmec misterios . Acest unic si exclusiv parfum Thierry Mugler Ice Men, poate fi apreciat nu doar in lunile de vara, dar si pe tot parcursul anului cand esentele revigorante ale parfumului te incurajeaza perfect sit e incarca cu energie.

Experimenteaza sentimentul eliberator din mijlocul celor doua contaste. Intensifica-ti increderea de sine si buna dispozitie cu parfumul Thierry Mugler Ice Men!

Compoziție

Compozitie
lemn, mosc, nucsoara, patchouli
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Ice Men

Adaugă o nouă recenzie

5.0
5 Evaluare
4
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală