Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar

gel de dus pentru femei 250 ml

Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar gel de dus pentru femei 250 ml
Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar gel de dus pentru femei 250 ml
gel de dus pentru femei 250 ml

Cod: TSR0504 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar
gel de dus pentru femei 250 ml

Descriere parfum Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar

Gelul de duș Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar completează perfect parfumul din aceeași serie. Conferă prospețime și lasă pielea moale și parfumată, stimulează simțurile și îmbunătățește încrederea în sine. Transformă fiecare spălare într-o experiență uimitoare.

Despre brand Tesori d'Oriente

Brandul Tesori d'Oriente se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să aibă posibilitatea de a-şi crea acasă o experienţă senzorială perfectă, pentru bunăstarea corpului şi a minţii.
Comorile din Orient, sub forma fermecătoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care conferă tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate şi farmec oriental. Experienţa senzorială tradiţională a parfumurilor orientale este completată de cele mai avansate ingrediente, care le conferă produselor originalitate.
Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o ofertă completă de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental.
Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, vă oferă, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie şi o relaxare profundă. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, în fiecare zi!  

Rating Tesori d'Oriente Vanilla & Ginger of Madagaskar

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!