TePe Originalperie interdentaraati

1×
TePe Original perie interdentara 8 bucati
TePe Original perie interdentara 8 bucati
Cod: TET1369 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 14.04.2020

Descrierea produsului TePe Original

Descriere:
Periile interdentare TePe Dental sunt o parte integranta a igienei dentare. Curata eficient spatiile interdentare si previn gingivita si respiratia urat mirositoare. Manerul ergonomic face folosirea extrem de simpla. Periile vin cu un capac din plastic, foarte util pentru a fi purta periuta cu noi atunci cand calatorim. De asemenea, capacul poate fi folosit si ca maner. Puteti alege dintr-o varietate de culori si grosimi.

Efecte:

  • previne gingivita si respiratia urat mirositoare
  • maner ergonomic
  • capac practic

Despre brand TePe

Frumusete TePe | TePe - igiena dentara de calitate. Marca suedeza TePe a fost fondata in 1965 ca o afacere de familie, angajandu-se in dezvoltarea, fabricarea si vanzarea de produse calitative si eficiente in igiena orala, avand la baza o inalta competenta profesionala.
Viziunea brand-ului TePe este constientizarea opiniei publice cu privire la importanta igienei dentare si interdentare preventive, care are un impact semnificativ atat pentru sanatatea orala, cat si pentru calitatea generala a vietii.
Multi inca neglijeaza importanta curatarii spatiului interdentar. Periutele de dinti clasice  curata doar la suprafata, astfel ramanand ascunse in spatiile dintre dinti mai multe bacterii daunatoare. Acestea pot provoca afectiuni gingivale, carii dentare si respiratie urat mirositoare.
Solutia este utilizarea regulata de instrumente special concepute pentru a curata spatiile dintre dinti. Periile interdentare se comercializeaza azi intr-o varietate de modele si marimi pentru a satisface diversele nevoi individuale. Insa toate sunt concepute asa incat sa permita o curatare de calitate si eficienta. In vederea sigurantei in utilizare, periile prezinta parti metalice acoperite cu plastic si pentru mai multa usurinta in folosire, manere ergonomice realizate din materiale reciclabile . Iar capacitatea de curbare permite accesul usor atat la dintii din fata, cat si la molari. Periutele de dinti interdentare, cat celalalte produse pentru igiena orala marca TePe sunt dezvoltate in colaborare cu profesionisti din domeniu, urmand motto-ul brand-ului: ,,Noi avem grija de zambetul tau sanatos."

Rating TePe Original