St. MorizSelf Tanning spumă autobronzantă pentru un bronz rapid

17×
St. Moriz Self Tanning spumă autobronzantă pentru un bronz rapid
St. Moriz Self Tanning spumă autobronzantă pentru un bronz rapid
200 ml
47RON

23,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TMO1878 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere St. Moriz Self Tanning
Caracteristici

Bronz rapid, fără să așteptați? Spuma autobronzantă St. Moriz Self Tanning vă oferă o piele sărutată de soare, în doar 1 oră de la aplicare. Pentru un bronz mai profund, sunt suficiente 3 ore. Intensitatea nuanței depinde doar de dvs.

Textura aerisită a spumei se întinde ușor și se absoarbe rapid, fără a lăsa pete nedorite pe piele. Bucurați-vă de un bronz frumos în orice anotimp, cu spuma autobronzantă St. Moriz Self Tanning!

Caracteristici:

  • asigură o bronzare rapidă, în doar 1-3 ore
  • permite un control facil al intensității nuanței
  • nu lasă pete și dungi pe piele
  • se aplică ușor și se usucă rapid
  • oferă pielii hidratare intensă
  • are o persistență îndelungată

Ingrediente:

  • lapte de măsline - efect de hidratare a pielii
  • vitamina E - antioxidant, hidratează pielea

Aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare. Apoi puneți o cantitate mică de spumă pe mănușa de aplicare (neinclusă în pachet). Începând din zona gambei, întindeți spuma uniform pe corp, cu mișcări circulare blânde, înspre în sus. Îndoiți genunchii și coatele atunci când aplicați, pentru a evita dungile. La final, glisați mănușa cu restul de spumă peste dosul mâinii, peste degete și peste unghii.

Pentru un bronz deschis, lăsați spuma să acționeze 1 oră, pentru un bronz mediu 2 ore, iar pentru un bronz închis 3 ore. În această perioadă, evitați contactul cu apa sau aplicarea altor produse pe piele. La final, spălați produsul cu apă călduță, fără săpun, gel de duș sau șampon.

Sfat Notino:
Pentru un bronz cât mai frumos, exfoliați corpul cu 24 de ore înainte de aplicare. Apoi hidratați zonele cu piele uscată, cum ar fi călcâiele sau coatele, cu o cremă bună.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand St. Moriz

Produsele de autobronzare St. Moriz asigură un bronz frumos şi natural, fără acţiunea dăunătoare a razelor UV! În plus, obţineţi imediat bronzul dorit, care rezistă în stare perfectă multe zile! Vă vor încânta de asemenea uşurinţa aplicării acestor preparate şi parfumul lor fermecător! În plus, cu produsele de autobronzare St. Moriz puteţi fi sigur că bronzul dumneavpastră va fi uniform şi fără pete nedorite şi că pielea se va menţine perfect hidratată şi mătăsoasă la atingere. Cosmetica St. Moriz vă ajută să dobândiţi aspectul pe care l-aţi visat întotdeauna!
St. Moriz este momentan cel mai utilizat brand de autobronzare din Anglia. Cosmeticele St. Moriz sunt îndrăgite atât de consumatori, cât şi de specialişti, aşa că, pe durata existenţei sale, se poate lăuda deja cu o serie de premii. La fabricarea produselor St. Moriz sunt utilizate doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, iar toate preparatele sunt produse în Anglia. Fiecare preparat este atent testat şi aprobat dermatologic. Datorită bronzului sănătos şi strălucitor veţi arăta superb şi vă veţi simţi atrăgător. Cu preparatele de autobronzare St. Moriz vă puteţi bucura de un bronz frumos tot anul!

Rating St. Moriz Self Tanning15