St. Moriz Self Tanning spuma autobronzanta

33×
St. Moriz Self Tanning spuma autobronzanta
St. Moriz Self Tanning spuma autobronzanta
culoare Medium 200 ml
36RON

18RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TMO1873 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 07.03.2021

Descrierea produsului St. Moriz Self Tanning
Caracteristici

Spuma pentru autobronzare St. Moriz Self Tanning vă ajută să obțineți un bronz atrăgător, în timp record. Conferă pielii un aspect bronzat de lungă durată și o nuanță de arămiu strălucitor. Formula bogată în vitamina E și în lapte de măsline hidratează perfect pielea, care devine fină la atingere.

Caracteristici:

  • oferă un efect de bronz instantaneu
  • asigură un efect de bronz de lungă durată
  • oferă pielii hidratare intensă
  • textura aerisită a spumei se întinde ușor
  • se usucă rapid și nu lasă pete
  • potrivită pentru față și corp

Ingrediente:

  • lapte de măsline - efect de hidratare și de nutriție
  • vitamina E - oferă hidratare și protecție antioxidantă

Aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare. Apoi întindeți o cantitate mică de spumă pe mănușa de aplicare și răspândiți uniform pe corp, cu mișcări circulare blânde. Începeți cel mai bine din zona gambei și continuați în sus. Pentru a evita dungile pe genunchi și pe coate, îndoiți aceste zone atunci când aplicați. La final, glisați mănușa, acum mai uscată, peste dosul mâinii, peste degete și peste unghii.

Lăsați bronzul să-și facă efectul timp de 4-6 ore. În acest timp, evitați contactul cu apa sau aplicarea altor produse pe piele. După expirarea timpului de expunere, clătiți pielea cu apă călduță, fără a utiliza produse cosmetice.

Sfat Notino:
Pentru rezultate optime, exfoliați corpul cu 24 de ore înainte de aplicare și tratați zonele uscate ale pielii (coate, genunchi, tălpi etc.) cu o cremă hidratantă.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand St. Moriz

Produsele de autobronzare St. Moriz asigură un bronz frumos şi natural, fără acţiunea dăunătoare a razelor UV! În plus, obţineţi imediat bronzul dorit, care rezistă în stare perfectă multe zile! Vă vor încânta de asemenea uşurinţa aplicării acestor preparate şi parfumul lor fermecător! În plus, cu produsele de autobronzare St. Moriz puteţi fi sigur că bronzul dumneavpastră va fi uniform şi fără pete nedorite şi că pielea se va menţine perfect hidratată şi mătăsoasă la atingere. Cosmetica St. Moriz vă ajută să dobândiţi aspectul pe care l-aţi visat întotdeauna!
St. Moriz este momentan cel mai utilizat brand de autobronzare din Anglia. Cosmeticele St. Moriz sunt îndrăgite atât de consumatori, cât şi de specialişti, aşa că, pe durata existenţei sale, se poate lăuda deja cu o serie de premii. La fabricarea produselor St. Moriz sunt utilizate doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, iar toate preparatele sunt produse în Anglia. Fiecare preparat este atent testat şi aprobat dermatologic. Datorită bronzului sănătos şi strălucitor veţi arăta superb şi vă veţi simţi atrăgător. Cu preparatele de autobronzare St. Moriz vă puteţi bucura de un bronz frumos tot anul!

Rating St. Moriz Self Tanning33