St. Moriz Self Tanninglotiune autobronzanta

15×
St. Moriz Self Tanning lotiune autobronzanta
St. Moriz Self Tanning lotiune autobronzanta
culoare Medium 250 ml
39RON

Cod: TMO1875 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului St. Moriz Self Tanning
Caracteristici

Nu așteptați vara pentru a vă bronza frumos. Cu loțiunea autobronzantă St. Moriz Self Tanning, pielea dvs. poate căpăta frumoase nuanțe arămii, cu aspect absolut natural, în orice moment al anului. În plus, formula bogată în ulei de măsline și în vitamina E hidratează intens pielea.

Caracteristici:

  • conferă pielii aspectul unui bronz natural
  • asigură o hidratare intensă a pielii
  • se aplică ușor și se usucă rapid
  • nu lasă dungi sau pete
  • are efect durabil
  • poate fi folosită pe față și pe corp

Ingrediente:

  • lapte de măsline - hrănește și hidratează pielea
  • vitamina E - umectează pielea, are acțiune antioxidantă

Aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare. Apoi puneți o cantitate mică de lapte pe mănușa de aplicare și întindeți uniform pe corp, cu mișcări circulare. Începeți din zona gambei și continuați în sus. Pentru a evita dungile la genunchi și la coate, îndoiți aceste zone în timpul aplicării. La final, glisați mănușa peste dosul mâinii, peste degete și peste unghii.

Lăsați produsul să acționeze timp de 4-6 ore, în funcție de intensitatea dorită. În acest timp, evitați contactul cu apa sau aplicarea altor produse pe piele. Apoi spălați produsul cu apă călduță.

Sfat Notino:
Pentru un bronz perfect, folosiți un exfoliant cu 24 de ore înainte de aplicare. După aceea, hidratați zonele cu piele uscată (genunchi, tălpi, coate etc.) folosind o cremă.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand St. Moriz

p>Produsele de autobronzare St. Moriz asigură un bronz frumos şi natural, fără acţiunea dăunătoare a razelor UV! În plus, obţineţi imediat bronzul dorit, care rezistă în stare perfectă multe zile! Vă vor încânta de asemenea uşurinţa aplicării acestor preparate şi parfumul lor fermecător! În plus, cu produsele de autobronzare St. Moriz puteţi fi sigur că bronzul dumneavpastră va fi uniform şi fără pete nedorite şi că pielea se va menţine perfect hidratată şi mătăsoasă la atingere. Cosmetica St. Moriz vă ajută să dobândiţi aspectul pe care l-aţi visat întotdeauna!
St. Moriz este momentan cel mai utilizat brand de autobronzare din Anglia. Cosmeticele St. Moriz sunt îndrăgite atât de consumatori, cât şi de specialişti, aşa că, pe durata existenţei sale, se poate lăuda deja cu o serie de premii. La fabricarea produselor St. Moriz sunt utilizate doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, iar toate preparatele sunt produse în Anglia. Fiecare preparat este atent testat şi aprobat dermatologic. Datorită bronzului sănătos şi strălucitor veţi arăta superb şi vă veţi simţi atrăgător. Cu preparatele de autobronzare St. Moriz vă puteţi bucura de un bronz frumos tot anul!

Rating St. Moriz Self Tanning