Smells Like SpellsEssential Oil Patchouli ulei esențial

Smells Like Spells Essential Oil Patchouli ulei esențial
Smells Like Spells Essential Oil Patchouli ulei esențial
Nou
5 ml
64RON

1.280,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SML02267 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Smells Like Spells Essential Oil Patchouli
Compoziție

Pentru mai multă bucurie în trup și în suflet, picurați în difuzorul dvs. de aromă uleiul esențial parfumat Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood. Aroma de cedru este renumită pentru efectele sale calmante și întăritoare. Înconjurați-vă cu aceasta, dacă trăiți clipe negative, de frică sau de furie sau dacă aveți probleme cu somnul. Cedrului i se atribuie capacitatea de a stimula abilitățile de leader și încrederea în sine. Cu acesta, vă oferiți o experiență aproape aroma-terapeutică.

Caracteristici:

  • ulei esențial, destinat cu precădere inhalării
  • potrivit pentru difuzoare de aromă și lămpi de aromă
  • poate fi folosit individual sau ca parte a unui amestec de arome
  • pachetul conține și rețete pentru crearea amestecurilor de uleiuri eterice
  • pachetul mai conține ritualuri simple de meditație și de afirmație

Efectele spirituale ale acestui ulei esențial:

  • aduce armonie în locuință
  • ajută la dezvoltarea unui spirit tânăr
  • protejează împotriva energiilor negative
  • ajută la distrugerea relațiilor interumane toxice

Mod de utilizare:
La o utilizare sunt necesare doar câteva picături de ulei esențial Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood. Poate fi folosit în difuzoarele de aromă sau în lămpile de aromă. Uleiul parfumat are și alte utilizări: de exemplu, pentru parfumarea delicată a textilelor, aplicați câteva picături pe un șervețel, pe care îl introduceți în comodă.

Sfat Notino:
Adăugați la uleiul Cedarwood și alte uleiuri esențiale Smells Like Spells, creând amestecuri magice unice, pentru armonie în cămin, protecție, întinerire - sau amestecuri cu efect purificator.

Compoziție

Compozitie
patchouli
Categoria parfumurilor de interior
dulci

Despre brand Smells Like Spells

Viața este mai frumoasă cu un strop de magie. Smells Like Spells înseamnă difuzoare de aromă și lumânări parfumate lucrate manual, care combină înțelepciunea populară cu cele mai noi abordări din parfumeria modernă.

Brandul lituanian face eforturi pentru ca produsele sale să dea o impresie de delicatețe și de eleganță. Este unul dintre motivele pentru care difuzoarele de aromă și lumânările Smells Like Spells conțin doar ingrediente naturale. Lemnul, inul sau ceara de soia joacă rolul principal. Produsele au arome unice, create conform principiilor aromaterapiei tradiționale, care folosește efectul benefic al plantelor și al mirodeniilor. Iar caracterul lor magic dă un farmec extraordinar vieții de zi cu zi.

Toate lumânările și difuzoarele de aromă Smells Like Spells poartă numele unor personaje din mitologia scandinavă. Aceasta este asociată, în mod tradițional, cu o putere spirituală unică și vă ajută să invitați în viața dumneavoastră tot ceea ce vă trebuie. Veți vedea astfel că magia există.

Rating Smells Like Spells Essential Oil Patchouli