Shiseido ModernMatte Powder LipstickRuj mat cu pulbere

4×
Shiseido ModernMatte Powder Lipstick Ruj mat cu pulbere
Shiseido ModernMatte Powder Lipstick Ruj mat cu pulbere

Descrierea produsului Shiseido ModernMatte Powder Lipstick
Caracteristici

Rujul Shiseido ModernMatte Powder Lipstick accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • pigmentare intensă
  • rezistență de lungă durată
  • ușor de aplicat
  • netezește ridurile și imperfecțiunile de pe buze
  • efect mat

Caracteristici

Culoare
roz
Consistență
crema, pudra
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
mat

Am scris despre Shiseido ModernMatte Powder Lipstick
Articole

Despre brand Shiseido

Luxosul brand de cosmetice japoneze Shiseido definește conceptul frumuseții de peste 140 de ani. Filozofia sa afirmă că frumusețea nu este doar o imagine vizuală, ci, mai presus de toate, o senzație.

Brandul se bucură de o bogată tradiție. De la bun început, a combinat rafinamentul cosmeticelor vestice cu valorile asiatice tradiționale. Cosmeticele au devenit însă emblematice, nu doar prin tradiție, ci și prin inovație. Compania se dedică dezvoltării unor noi tehnologii pentru îngrijirea tenului și, de-a lungul anului, a devenit o autoritate recunoscută în acest domeniu.

Indiferent că vorbim despre calitatea și compoziția sofisticată a produselor sau despre respectul acordat conservării mediului, Shiseido depășește cu mult standardele. Alege cu încredere un parfum Shiseido, un produs luxos pentru îngrijirea tenului, un fond de ten sau o cremă de bronzat Shiseido - aceste cosmetice premium, din Japonia, aduc frumusețea ta naturală la perfecțiune.

Rating Shiseido ModernMatte Powder Lipstick