Sergio TacchiniSmash Eau de Toilette pentru bărbați

Sergio Tacchini Smash Eau de Toilette pentru bărbați
Sergio Tacchini Smash Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: SET00204 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Sergio Tacchini Smash
Compoziție

Parfumul Sergio Tacchini Smash este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum aromatic
  • pentru bărbatul activ
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie, mar verde, yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
extract de cedru alb, floare de portocal, cardamom
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Sergio Tacchini

Parfum Sergio Tacchini | Sergio Tacchini - designer italian de echipament sportiv si fost jucator de tenis. A inceput tenisul profesionist la 17 ani devenind mai apoi si castigator al campionatului italian. Component al echipei nationale ce activa in Cupa Davis, a reusit 5 victorii in jocurile de simplu si una la dublu. Ca si designer a fost de asemenea legat de tenis, experimentand combinatii de culori pentru a crea un stil elegant si inovator in sportul alb. Succesul nu a intarziat sa apara, ceea ce a dus la extinderea creatiilor si in alte sporturi ca schi-ul, fitness-ul sau golf-ul. Parfumul Sergio Tacchini se adreseaza mai ales persoanelor active cu spirit sportiv.

Rating Sergio Tacchini Smash