Schwarzkopf ProfessionalIgora Bonacrom activator vopsea sprâncene

1×
Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom activator vopsea sprâncene
Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom activator vopsea sprâncene
Economisiți
59RON

Economisiți 25%
44RON
440,00RON / 100 ml, incl. TVA
pentru uz profesonial Black 10 ml
Cod: SCW1601 | În stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom
Caracteristici

Deja v-ați plictisit să petreceți fiecare dimineață în fața oglinzii, pentru a vă machia sprâncenele și genele? Vopseaua pentru gene și sprâncene, cu activator, Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom va oferi un rezultat perfect și de lungă durată. Genele și sprâncenele dvs. vor arăta mereu perfect – fie că abia v-ați trezit, fie la sală, fie la piscină.

Caracteristici:

  • conferă genelor o culoare intensă, chiar și fără rimel
  • accentuează sprâncenele și vopsește firele de păr
  • vopseaua este perfectă pentru folosirea acasă
  • are o persistență îndelungată
  • nu curge în timpul aplicării
  • ambalajul conține un recipient pentru amestecare, pensule și pernuțe pentru protejarea ochilor

Aplicare:
Curățați-vă temeinic genele și sprâncenele. Aplicați crema pe partea de jos a pernuțelor protectoare și plasați-le pe pleoapa de jos. Amestecați vopseaua de gene și activatorul în recipientul ambalat. Cu ajutorul pensulei, aplicați vopseaua pe gene și pe sprâncene. Lăsați să acționeze – durata depinde de rezultatul dorit. După aceea, îndepărtați vopseaua de pe gene și de pe sprâncene, folosind o dischetă demachiantă înmuiată în apă caldă. Nu deschideți ochii, până când îndepărtați complet vopseaua. Citiți, cu atenție, instrucțiunile de pe ambalaj.

Caracteristici

Culoare
negru
Efect
rezistent la apă

Despre brand Schwarzkopf Professional

Răsfățați-vă părul cu produse de îngrijire cu adevărat profesionale – gama Schwarzkopf Professional! Apreciată pe plan mondial, această marcă de cosmetice cooperează îndeaproape la dezvoltarea produselor sale cu stiliști de renume, cu experiență excepţională în îngrijirea părului!
Dintre diversele game de produse Schwarzkopf Professional aveti posibilitatea de a v-o alege pe aceea care se potrivește exact tipului dumneavoastră de păr. Liniile de produse sunt codificate prin culori, pentru o mai bună aducere aminte și vă oferă tot ce v-ar putea fi necesar pentru părul dumneavoastră.
Brand-ul Schwarzkopf Professional există pe piaţă de mai bine de 100 de ani și, în tot acest timp, a înțeles perfect cum să îngrijească părul în așa fel încât să arate frumos și sănătos în orice împrejurare. Această firmă de succes s-a născut într-o mică drogherie din Berlin, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf. Preparatele sale pentru păr au câştigat imediat clienți și, datorită inovațiilor tehnologice, au declanșat o adevărată revoluție pe piața produselor pentru îngrijirea părului.
Schwarzkopf deține la ora actuală dictează ritmul pieței mondiale. Puteți găsi cosmeticele pentru păr Schwarzkopf Professional în saloanele de coafură și în magazinele de pe toate continentele. Dacă vă doriți cu adevărat un aspect profesional al părului dumneavoastră, alegeți marca Schwarzkopf Professional și nu veți regreta!

Rating Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom1