Scholl Velvet Smooth Pro

set cosmetice II.

Scholl Velvet Smooth Pro set cosmetice II.
Scholl Velvet Smooth Pro set cosmetice II.
Scholl Velvet Smooth Pro set cosmetice II.
Reducere specială
set cosmetice II.
128RON

Cod: SOO01571 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Waterproof Electric Nail File Foot + 1x Rotary Head + 1x charging station and cable + 1x plug

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.03.2019
Ridicare personală
joi 28.03.2019
Scholl Velvet Smooth Pro
set cosmetice II. | 128RON

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport
Tipul de piele
ten uscată
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Scholl

Brandul Scholl știe că, dacă aveți picioare frumoase și sănătoase, vă veți simți bine în general. Firma Scholl are peste 100 de ani de experiență în domeniul îngrijirii picioarelor, iar produsele sale vindecă afecțiunile picioarelor pentru persoanele din întreaga lume. Încredințați-vă picioarele produselor brandului Scholl, ca să fie răsfățate!
Istoria brandului Scholl datează încă din 1904, când fondatorul brandului, dr. William Mathias Scholl, a creat primele branțuri brevetate, ceea ce a însemnat o revoluție totală în ceea ce privește confortabilitatea pantofilor. Curând, au urmat alte produse inovatoare, astfel încât oamenii și-au putut cumpăra în scurt timp sandale cu calapodul modelat anatomic, de mare succes pe plan internațional.
În prezent, brandul Scholl oferă nu numai pantofi anatomici de înaltă calitate, ci și produse unice, destinate îngrijirii complete a piciorului. În sortimentul brandului găsiți creme pentru îngrijirea picioarelor, preparate pentru pielea îngroșată, spray pentru pantofi, pile și răzătoare pentru picioare sau produsul preferat: popularele pernuțe cu inserții de gel, care protejează picioarele de bătături.