Schmidt's Jasmine Tea deodorant stick

4×
Schmidt's Jasmine Tea deodorant stick
Schmidt's Jasmine Tea deodorant stick
Economisiți
44RON

Economisiți 18%
75 g
36RON

48,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: SCM01632 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Schmidt's Jasmine Tea
Caracteristici

Nu mai faceți compromisuri între eficiență și ingredientele naturale. Deodorantul solid Schmidt's Jasmine Tea, cu formula vegetală îmbogățită cu minerale, protejează împotriva mirosului nedorit de transpirație, oferind o senzație de prospețime și de confort.

Deodorantul se absoarbe rapid, nu lipește pe piele și farmecă simțurile cu parfumul de iasomie, nuanțat de finețea sofisticată a tonurilor de ceai verde.

Caracteristici:

  • contribuie la neutralizarea mirosului de transpirație
  • asigură o senzație de prospețime, de lungă durată
  • nu lasă o senzație unsuroasă sau lipicioasă pe piele
  • se absoarbe ușor
  • parfum delicat de iasomie, cu subtonuri de ceai verde
  • formulat special pentru pielea sensibilă

Ingrediente:

  • minerale naturale
  • fără săruri de aluminiu
  • produs vegan

Aplicare:
Se va aplica doar pe axila atent spălată și uscată. Presați deodorantul pe piele timp de 10-30 secunde, pentru ca textura să se înmoaie sub influența căldurii și să se aplice mai bine. Apoi este suficient să aplicați o cantitate redusă (1-2 treceri). Pentru o absorbție și mai bună, întindeți produsul cu degetele.

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant stick
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele

Am scris despre Schmidt's Jasmine Tea
Articole

Despre brand Schmidt's

Vă interesează un stil de viață sănătos? Includeți în acesta și cosmeticele, alegând produse care sunt nu numai funcționale, ci și pe bază de ingrediente naturale. Lăsați-vă inspirat de produsele de îngrijire personală de la Schmidt‘s, bogate în ingrediente vegetale și minerale.

În 2010, mișcarea Maker Movement a inspirat-o pe americanca Jamie Schmidt să găsească o modalitate de a-și fabrica propriul deodorant natural. Căuta o formulă care nu numai că funcționează, ci și miroase minunat și poate fi folosită fără grijă de întreaga familie. Eforturile sale au dat roade, iar, cinci ani mai târziu, proiectul a captat interesul omului de afaceri Michael Cammarata. Împreună, au construit un brand de cosmetice naturale, de mare succes la nivel mondial.

Astăzi, emblematicul deodorant Schmidt‘s este disponibil nu numai în variante stick sau cu bilă, ci și în ambalaj din sticlă. Vă cucerește nu doar prin compoziția pură și naturală, potrivită pentru vegani, ci și prin varietatea de arome fermecătoare. Asortimentul brandului este în creștere, astfel că, astăzi, de la Schmidt‘s mai puteți cumpăra, pe lângă emblematicul deodorant, și pastă de dinți sau săpun solid.

 

Rating Schmidt's Jasmine Tea4