Schmidt's Coconut Pineapple deodorant stick

2×
Schmidt's Coconut Pineapple deodorant stick
Schmidt's Coconut Pineapple deodorant stick
Lichidare de stoc
Economisiți
44RON

Economisiți 40%
75 g
26RON

34,67RON / 100 g, incl. TVA
Cod: SCM01633 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Schmidt's Coconut Pineapple
Caracteristici

Faceți cunoștință cu un nou standard în cosmeticele naturale. Datorită compoziției sale vegetale, deodorantul solid Schmidt's Coconut Pineapple este un ajutor delicat, dar de încredere, în neutralizarea mirosului de transpirație. Se absoarbe rapid, nu lasă o peliculă lipicioasă pe piele și, datorită eficacității sale, este necesară o cantitate foarte mică.

Deodorantul nu irită nici pielea sensibilă, iar parfumul său intens, de fructe exotice, atrage admirația celor din jur. Iar senzația de prospețime și de confort vă dă un plus de încredere.

Caracteristici:

  • protejează împotriva mirosului neplăcut de transpirație
  • oferă o senzație de confort durabilă
  • se absoarbe ușor, fără senzația de lipicios sau de unsuros
  • aromă proaspătă și exotică, de cocos și ananas
  • formulat special pentru pielea sensibilă

Ingrediente:

  • minerale naturale
  • nu conține săruri de aluminiu
  • produs vegan

Aplicare:
Se va aplica doar pe axila atent spălată și uscată. Presați deodorantul pe piele timp de 10-30 secunde, pentru ca textura să se înmoaie sub influența căldurii și să se aplice mai bine. Apoi este suficient să aplicați o cantitate redusă (1-2 treceri). Pentru o absorbție și mai bună, întindeți produsul cu degetele.

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant stick
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele

Despre brand Schmidt's

Vă interesează un stil de viață sănătos? Includeți în acesta și cosmeticele, alegând produse care sunt nu numai funcționale, ci și pe bază de ingrediente naturale. Lăsați-vă inspirat de produsele de îngrijire personală de la Schmidt‘s, bogate în ingrediente vegetale și minerale.

În 2010, mișcarea Maker Movement a inspirat-o pe americanca Jamie Schmidt să găsească o modalitate de a-și fabrica propriul deodorant natural. Căuta o formulă care nu numai că funcționează, ci și miroase minunat și poate fi folosită fără grijă de întreaga familie. Eforturile sale au dat roade, iar, cinci ani mai târziu, proiectul a captat interesul omului de afaceri Michael Cammarata. Împreună, au construit un brand de cosmetice naturale, de mare succes la nivel mondial.

Astăzi, emblematicul deodorant Schmidt‘s este disponibil nu numai în variante stick sau cu bilă, ci și în ambalaj din sticlă. Vă cucerește nu doar prin compoziția pură și naturală, potrivită pentru vegani, ci și prin varietatea de arome fermecătoare. Asortimentul brandului este în creștere, astfel că, astăzi, de la Schmidt‘s mai puteți cumpăra, pe lângă emblematicul deodorant, și pastă de dinți sau săpun solid.

 

Rating Schmidt's Coconut Pineapple2