Salvatore FerragamoSignorina in Fiore Eau de Toilette pentru femei

2×
Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore Eau de Toilette pentru femei
Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
299RON

Economisiți 58%
50 ml
124RON

248,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAF1141 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore
Compoziție

Un parfum delicat care va sublinia senzualitatea fiecărei femei. Apa de toaletă Salvadore Ferragamo Signorina in Fiore este o odă dedicată câmpurilor înflorite și a aromelor primăvăratice, extrem de feminine. Aroma sa senzuală vă cucerește, punând în valoare calitățile feminine.

  • parfum de fructe
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziția parfumului
Notele de vârf gurmande sunt alcătuite din rodie, pere și sorbet, care vor impresiona încă de la prima pulverizare. Inima parfumului este constituită de esențele florale din iasomie și flori de cireș. Acestea vă învăluie într-o aromă catifelată, feminină, care vă duce cu gândul la grădinile înflorite. Notele de bază puternice, alcătuite din lemn de santal și mosc îi oferă persistență excepțională.

Povestea parfumului
Parfumul face parte din colecția Signorina by Salvadore Ferragamo care este dedicată tuturor femeilor. Încercând să surprindă câte un stil aparte, a creat cu fiecare parfum o întreagă personalitate feminină. A fost lansat în 2017 și creat de Emillie Coppermann.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
rodie, para, serbet
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, floare de cireș
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore2