Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum pentru femei

16×
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum pentru femei
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
499RON

Economisiți 69%
100 ml
154RON

154RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: SAF0477 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Compoziție

O adevărată doamnă merită un parfum care să-i accentueze senzualitatea și să-i dea senzația că nimic nu este imposibil. Ideală este apa de parfum pentru femei Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, care vă subliniază farmecul cu gingășie, dar și cu o intensitate care întoarce irezistibil capul oricărui trecător.

  • un parfum chypre floral
  • pentru femeia care vrea să placă
  • pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu acorduri de pere dulci și zemoase, după care urmează inima, cu tonuri de osmanthus și de migdale delicate. Baza senzuală, care persistă cel mai mult timp pe piele, aparține combinației de piele captivantă cu paciuli exotic.

Povestea parfumului
Parfumul acestui brand de renume mondial celebrează feminitatea, în toată splendoarea sa. Autorul compoziției este parfumiera Sophie Labbé, parfumul fiind lansat pe piață în 2014. Flaconul este luxos și elegant și va decora frumos raftul dvs. din baie

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, patchouli
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza16