Salvatore Ferragamo Pour Femme

eau de parfum pentru femei 100 ml

16×
Salvatore Ferragamo Pour Femme eau de parfum pentru femei 100 ml
Salvatore Ferragamo Pour Femme eau de parfum pentru femei 100 ml
Salvatore Ferragamo Pour Femme eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: SAF0088 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Salvatore Ferragamo Pour Femme
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Pour Femme

Apa de toaleta Salvatore Ferragamo Pour Femme este special conceputa pentru femeia contemporana. Notele initiale ale apei de toaleta Salvatore Ferragamo Pour Femme sunt caracterizate prin prospetime, acestea transformandu-se delicat in note calde. Parfumul va captiveaza simturile prin acorduri romantice de bujori contopiti cu irisi salbatici si crini, acest amestec fiind apoi completat cu acorduri de nucsoara si migdale dulci. Apa de toaleta Salvatore Ferragamo Pour Femmete fi purtata pe toata duratei zilei si este caracterizata prin feminitate, pasiune si  incredere in sine.

Puneti-va in valoare frumusetea si senzualitatea cu apa de toaleta Salvatore Ferragamo Pour Femme!

Compoziție

Note baza
lemn exptic, migdale, zmeura
Note inima
bujor, iris, lacramioare, nucsoara, piper, trandafir
Note varf
anason, coacaz, extras din portocala amara, tonuri verzi
Grupe de parfumuri
chypre, de fructe

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Pour Femme

Adaugă o nouă recenzie

5.0
16 Evaluare
13
3
intensitatea
aspectul flaconului
impresia generală
persistența parfumului