Salvatore FerragamoIncanto Shine Eau de Toilette pentru femei

47×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette pentru femei
Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette pentru femei
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: SAF0075

Evadați în lumea fanteziei. Apa de toaletă Salvatore Ferragamo Incanto Shine încântă toate femeile și fetele cu suflet jucăuș, cărora le place să viseze. Flaconul în culorile curcubeului subliniază optimismul parfumului pe care-l conține.

  • un parfum proaspăt, de flori și fructe
  • pentru femeile și fetele care evadează în lumea fanteziei
  • creat în 2007, de parfumiera Karine Dubreuil

Compoziția parfumului
Parfumul Salvatore Ferragamo Incanto Shine este creat special pentru zile însorite de primăvară și de vară. Debutează cu tonuri de fructe de maracuja și de ananas, care, împreună cu bergamota, vă trezesc bucuria de a trăi. Explozia de fructe continuă în inima compoziției, cu acorduri de piersică, completate de esențe florale. Combinația dintre bujori roz, frezii și miere este absolut amețitoare. Baza apei de toaletă combină acorduri orientale de lemn de cedru, de ambră pudrată și de mosc fin.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
maracuja, bergamota, ananas
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor roz, frezie, piersica
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.