Salvatore Ferragamo Incanto Charms

eau de toilette pentru femei 100 ml

1×
Salvatore Ferragamo Incanto Charms eau de toilette pentru femei 100 ml
Salvatore Ferragamo Incanto Charms eau de toilette pentru femei 100 ml
Salvatore Ferragamo Incanto Charms eau de toilette pentru femei 100 ml
359RON
Reducere 72%
100 ml
101RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: SAF0033 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Salvatore Ferragamo Incanto Charms
100 ml | 101RON

Descriere parfum Salvatore Ferragamo Incanto Charms

Incanto Charms este noul parfum pentru femei de la Salvatore Ferragamo. Acest parfum va incanta simturile, reprezentand o punte imaginara catre o lume colorata, plina de bucurie. 

Secretul parfumului Incanto Charms curge prin tonuri captivante de caprifoi, fructele pasiunii, iasomie, trandafir, lemn de santal si mosc. Aceste acorduri va trezesc entuziasmul si curiozitatea pentru ceva nou si o dorinta de aventura si o independenta. Experimentati o calatorie magica cu parfumul Incanto Charms!

Compoziție

Note baza
lemn de santal, mosc
Note inima
iasomie, trandafir
Note varf
caprifoi, floarea pasiunii
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Incanto Charms

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală