Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Blackeau de toilette pentru bărbați

29×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black eau de toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black eau de toilette pentru bărbați
Economisiți
309RON

Economisiți 65%
100 ml
107RON

Cod: SAF0007 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 11.08.2020
Ridicare personală
marți 11.08.2020

Descriere parfum Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black
Compoziție

Apa de toaletă F by Ferragamo Pour Homme Black este o bijuterie neagră cu o aromă rafinată, elegantă și unică, potrivită pentru momentele speciale.

  • parfum floral-oriental
  • pentru momentele excepționale din viața unui bărbat
  • o bijuterie neagră

Compoziția parfumului

Parfumul începe cu o combinație, care conferă forță și vitalitate: esență de lavandă, piper negru din Madagascar și semințe de coriandru. Bineînțeles, nu lipsesc acordurile de rășină și boabe de tonka, care persistă.

Povestea parfumului

Sticluța impresionantă, cu capac negru, Salvatore Ferragamo ascunde o aromă parfumată și captivantă. Poate fi descrisă ca una dintre cele mai extravagante arome de până acum.

Compoziție

Compozitie
piper, lavanda, lemn, cihlimbar, tonka, coriandru
Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black